SYSCO Multi Channel Invoicing

Modernisér fakturaprosessen med SYSCO Multi Channel Invoicing. En multikanal-plattform for distribusjon av fakturaer og dokumenter, med tilgang til de mest brukte betalingsformene i det nordiske markedet til enhver tid. Systemet integreres sømløst med eksisterende IT-systemer.

SYSCO Multi Channel Invoicing

SYSCO Multi Channel Invoicing er en plattform som gir full fleksibilitet i valg av faktura- og betalingsformer. Fleksibiliteten kan videreføres til sluttkunden, som da kan velge mellom forskjellige faktura- og betalingsalternativer. Dersom kunden selv får valget mellom f.eks. papirfaktura, eFaktura og VIPPS, øker både kundetilfredsheten og sannsynlighet for at vedkommende betaler innen fristen. 

Vi tilbyr alle betalingsalternativer

Vår integrerte «betalingsradar» gir tilgang til de mest brukte betalingsløsningene på markedet til enhver tid. Systemet skanner markedet kontinuerlig, og når nye løsninger implementeres får våre kunder automatisk tilgang til betalingsalternativene uten behov for utvikling.

Det betyr at alle etablerte betalingsalternativer som finnes i markedet i dag, finnes på vår plattform: Vipps, AvtaleGiro, eFaktura, kreditt- og debet kort, Apple Pay og Google Pay.

Vi utvider løpende med nye alternativ etter hvert som markedet tar disse i bruk. Dette inkluderer også eFaktura 2.0, som åpner for å sende eFaktura uten å måtte inngå direkte avtale med kundene.

Dersom en kunde har gitt én leverandør tillatelse til å sende eFaktura, får alle andre leverandører mulighet til å levere eFaktura til den samme kunden. SYSCO har en meget gunstig eFaktura-avtale, som inkluderer fakturahotell, og dermed gir en betydelig besparelse for deg som kunde.

Kostnadseffektivt for både store og små selskaper

Fordi SYSCO Multi Channel Invoicing nyter stordriftsfordeler, også på print og porto, vil selv et selskap som kun sender ut papirfaktura via posten spare store summer ved å gå over til vår løsning. Ved å velge en plattform som er moderne og fremtidsrettet, legges samtidig grunnlaget for senere overgang til andre betalingsløsninger.

Siden SYSCO Multi Channel Invoicing fungerer optimalt sammen med øvrige IT-systemer, bidrar det ytterligere til kostnadsreduksjon.

SYSCO Multi Channel Invoicing er en frittstående modul i SYSCO Connected Energy Hub, en fleksibel, moderne og skalerbar MAFI-løsning (måling, avregning, fakturering, innkreving). Løsningen er skreddersydd for nett- og markedsselskaper i energibransjen. Les om SYSCO Connected Energy Hub >

Andre produkter

SYSCO EnergyX leverer to produkter: EnergyX Control som gir full kontroll på innsamling og validering av energidata – fra produksjon til salg. EnergyX Dispatch som er en moderne og kost­nads­ef­fek­tiv løsning for selskaper som kjøper, selger og trans­por­te­rer naturgass.

Les mer

SYSCO Finans har utviklet verktøyet ePortal, som automatiserer manuelle prosesser knyttet til økonomifunksjonen i energiselskapene.

Les mer

Dagens teknologi gjør det mulig å være tilgjengelig 24/7. Hvordan skal din bedrift møte dette? Er det på tide å skaffe seg en digital kundebehandler?

Les mer

#MeetOurTeam

Vi har lyst å vise frem noen av våre superhelter gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Leif!

Les mer

Ønsker du en uforpliktende prat med oss rundt denne løsningen, eller en demo?

André Holtan

Director of Business Development

  • Telefon +47 93048903

André Holtan, LinkedIn