Hopp til innholdet

Applikasjonsutvikling og integrasjon

Applikasjonsutvikling og integrasjon

Motoren i digitalisering er koden som gir deg tilgang til dataene dine – slik at du kan utnytte dem i smarte applikasjoner. Det er dette som er applikasjons- og integrasjonsutvikling. Vår ekspertise dekker både plattformtjenester og teknologier for moderne utvikling og integrasjon.

Våre utviklere gjør gode ideer om til virkelighet ved bruk av teknologi og kode. Applikasjonsutvikling innebærer både app-utvikling, utvikling av enkle, lettbeinte applikasjoner og mer kompleks systemutvikling.

Vi har også et av Norges sterkeste – og internasjonalt anerkjente – fagmiljøer på dataintegrasjon. Skal du få nytte av dataene dine, må du få tak i dem. Med integrasjon mener vi både integrasjonsplattformer, API-utvikling, synkron og asynkron integrasjon, strømming av sanntidsdata, batch og ETL-integrasjoner.

Vi kobler gjerne på våre arkitekter, prosjektledere, testere, infrastruktur- og sikkerhetseksperter for en ende-til-ende-leveranse. Og vi jobber selvsagt moderne ­­– agilt og DevOps er i våre hjerter.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Hos SYSCO er det konsulentene som er superheltene. Våre konsulenter er eksperter på data, og får tingene til å virke ved å koble sammen ulike teknologier.

Les mer

Data skal bidra til verdiskaping, om det er for operasjonell nytte eller for å vinne kampen om kundene. Så enkelt – men likevel komplekst i praksis.

Les mer

Våre eksperter på cyber security hjelper deg med sikring av IT-infrastrukturen, og gir deg god kontroll innenfor kravene til GDPR.

Les mer
Tilbake til toppen