Hopp til innholdet

Data og analytics

Data og analytics

Kjernen i digitalisering er smart bruk av data. Data skal bidra til verdiskaping, om det er for operasjonell nytte eller for å vinne kampen om kundene. Så enkelt – men likevel komplekst i praksis. Det er her våre problemløsere kan hjelpe. Data & analytics er et område som dekker bredt. Det handler om kontroll og kvalitet på data, å sikre riktig tilgang og deretter å forstå og bruke dem på en måte som øker verdien.

SYSCO har et stort fagmiljø som er eksperter på data management: altså data governance, informasjonsarkitektur, datamodellering, lagring i databaser, datavarehus og datasjøer, sikring og tilgjengeliggjøring, datakvalitet, masterdata, metadata, kontekstualisering og data-interoperabilitet.

Vi har et av Norges største og sterkeste team (DBA-team) på Oracle databaseteknologi, og vi kan drifte databasene dine.

Dataene dine kan fortelle deg hva som har skjedd, hva som skjer akkurat nå, hva som kan komme til å skje, og hvorfor. Vi hjelper deg med å se både bakover og fremover, så du kan ta datadrevne beslutninger. Vår analytics-ekspertise dekker både Business Intelligence (BI), avanserte analyser, prediksjon og automasjon ved bruk av maskinlæring og kunstig intelligens. Vårt sterke fagmiljø på BI og data science hjelper deg med å skape verdi av dataene dine.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Hos SYSCO er det konsulentene som er superheltene. Våre konsulenter er eksperter på data, og får tingene til å virke ved å koble sammen ulike teknologier.

Les mer

Våre utviklere gjør gode ideer om til virkelighet ved bruk av teknologi og kode. App-utvikling, lettbeinte applikasjoner og mer kompleks systemutvikling.

Les mer

Våre konsulenter forstår forretningsbehovet, og leder arbeidet med å realisere det fra start til mål.

Les mer
Tilbake til toppen