Hopp til innholdet

Forretningsrådgivning

Forretningsrådgivning

Fordi digitalisering er basert på behov i forretningen, handler det også om å identifisere de riktige «vondtene» og knekke koden for hva som kan løses ved hjelp av IT. Forretningsrådgiverne våre er spesialisert på prosess, samtidig som de har svært god forståelse for IT-systemer.

Våre forretningsrådgivere er eksperter innen olje og gass- og kraftbransjen. EnergyX er vårt superhelt-team på olje og gass, og består av svært ettertraktede forretningskonsulenter med dybdekunnskap om forretningsprosessene innenfor olje og gass, og gjennomsnittlig 15 års internasjonal erfaring med Energy Components (EC).  Også våre krafteksperter har svært tung og lang erfaring fra kraftbransjen både i Norge og Norden.

Våre konsulenter kan også hjelpe deg med å automatiskere manuelle prosesser, for eksempel gjennom implementering av Robotics Process Automation (RPA) og chatbots.

Gjennom bred erfaring fra internasjonale oppdrag, hjelper våre forretningskonsulenter med å optimalisere, effektivisere og digitalisere forretningskritiske prosesser.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Hos SYSCO er det konsulentene som er superheltene. Våre konsulenter er eksperter på data, og får tingene til å virke ved å koble sammen ulike teknologier.

Les mer

Våre konsulenter forstår forretningsbehovet, og leder arbeidet med å realisere det fra start til mål.

Les mer

Data skal bidra til verdiskaping, om det er for operasjonell nytte eller for å vinne kampen om kundene. Så enkelt – men likevel komplekst i praksis.

Les mer
Tilbake til toppen