Hopp til innholdet

Informasjonssikkerhet og skyteknologi

Informasjonssikkerhet og skyteknologi

Digitalisering og skyteknologi gjør at IT-porteføljen din inneholder stadig flere systemer som skal snakke sammen. Det gjør informasjonssikkerhet viktigere enn noen gang. Sikkerhet som fag har også blitt mer komplekst – man kan ikke lenger gjemme informasjon fra omverdenen, du må nå ut til dine brukere og målgrupper.

Våre eksperter på cyber security hjelper deg med å være i forkant med sikring av IT-infrastrukturen, og gir deg god kontroll på identitet og roller og tilganger til systemer innenfor kravene til GDPR. Vi hjelper deg også med governance koblet til sikkerhet, for eksempel rundt GDPR og implementering av ISO27001- standarden.

Vi har dybdekunnskap om sky-infrastruktur og plattformer, hybride løsninger og multi-sky infrastruktur. Vi hjelper deg med sky-migrering. Er målbildet ditt multi-sky, hjelper vi med å få infrastrukturen til å henge sammen.

Vi jobber med skyplattformene Azure, Google og Amazon, og er Norges ledende på Oracle infrastruktur. Vi jobber også med automasjon av infrastruktur (infrastructure automation) og infrastruktur som kode (Infrastructure as Code/ IaC) også omtalt som DevOps for infrastruktur.

Derfor advarer Kripos spesielt mot cyberkrim under korona-epidemien.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Hos SYSCO er det konsulentene som er superheltene. Våre konsulenter er eksperter på data, og får tingene til å virke ved å koble sammen ulike teknologier.

Les mer

Data skal bidra til verdiskaping, om det er for operasjonell nytte eller for å vinne kampen om kundene. Så enkelt – men likevel komplekst i praksis.

Les mer

Våre utviklere gjør gode ideer om til virkelighet ved bruk av teknologi og kode. App-utvikling, lettbeinte applikasjoner og mer kompleks systemutvikling.

Les mer
Tilbake til toppen