Hopp til innholdet

Integration Lister

Integration Lister

Integration Lister er et Excel-basert verktøy som med litt hjelp fra Java og PowerShell lager fine, sorterbare og filtrerbare lister av komponenter og deres sammenhenger som kjører på en rekke diverse integrasjonsplattformer: Service Bus, SOA og Managed File Transfer fra Oracle, samt Azure API Management og Logic Apps fra Microsoft.

Og alt på et sted! Verktøyet er meget lett å konfigurere og ta i bruk. Det byr på en veldig god oversikt hvor de forskjellige integrasjonskomponenter kjører og hvordan de er koblet sammen. Dette kommer ikke Out-of-the-box fra de nevnte produktene til Oracle og Microsoft.

Med Integration Lister kan du også lagre data til database, slik at informasjon kan kobles sammen med all annen data som man har tilgjengelig. Det er ofte hvor data kobles sammen at man får ny innsikt.

En annen fordel er at man med Integration Lister kan gi nyttig informasjon til flere – uten at man trenger å gi dem direkte tilgang via konsoller og «full tilgang».

SYSCO har for eksempel benyttet Integration Lister i prosjekter hvor SOA Suite skal oppgraderes med stort hell. På denne måten kan man få god oversikt på at konfigurasjoner er riktig i gammelt/nytt miljø – og ser at det er komplett ved å sammenligne.

Dette er et verktøy som er nyttig for utviklere, arkitekter, prosjektledere og de som jobber med drift.

Ønsker du en uforpliktende prat rundt disse tjenestene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Våre utviklere gjør gode ideer om til virkelighet ved bruk av teknologi og kode. App-utvikling, lettbeinte applikasjoner og mer kompleks systemutvikling.

Les mer

Microsoft Ignite er et av årets teknologiske høydepunkter for SYSCOs Microsoft-konsulenter. Budskapet fra Microsoft er konsistent, men tyder også på økt kompleksitet i fremtidig IT arkitektur.

Les mer

Våre eksperter på cyber security hjelper deg med sikring av IT-infrastrukturen, og gir deg god kontroll innenfor kravene til GDPR.

Les mer
Tilbake til toppen