Forenklede pro­gram­vare­li­sen­ser

Trenger du en partner som er ekspert på lisens, primært Oracle, men også Microsoft og Google, er SYSCO riktig valg. Vi er lisensrådgiver på hybride skyløsninger – inkludert Interconnect mellom Azure og Oracle Cloud.

Lettbente programvarer

Forenklede programvarelisenser

Hos SYSCO elsker vi å jobbe i grensesnittet mellom din tekniske infrastruktur og dine løpende lisenskostnader. Kombinasjonen av “gamle” kostbare lisenser, mange ulike plattformer og skyløsninger er krevende. Vi hjelper deg å få mest mulig igjen for pengene som brukes og gir deg trygghet for nye investeringer.

Tradisjonelt har SYSCO vært veldig sterke på Oracle og dette vil vi fortsette med. Samtidig ser vi at våre kunder har behov for noen som forstår grensesnittet mellom f.eks. Oracle og Microsoft, både teknisk og lisensmessig. Som første partner i EMEA har vi derfor testet ut Interconnect mellom Oracle og Azure.

Som Oracle Platinum Partner har vi et strategisk mål om å være Skandinavias beste totalleverandøren på Oracle-teknologi. Vi hjelper i dag mer enn 200 kunder i Norge, Danmark og Sverige med Oracle tjenester og produkter. Fokuset er sterkt økende på Oracle Cloud, hvor vi ser veldig gode tekniske løsninger og komersielle løsninger.

Vi har over 100 superhelter med Oracle-ekspertise på flere områder:

  • Oracle Database og infrastruktur, OCI, IaaS
  • Oracle Mellomvare og integrasjon, MW, PaaS
  • Business Intelligence, BI
  • Datavarehus, DWH
  • Analyse, AI/ML
“Vi var på jakt etter en proaktiv partner, og det fant vi! SYSCO er med å sikre at vi i Hafslund har en Oracle plattform som er riktig lisensiert og samtidig teknisk optimalisert for fremtiden”
Per Braadland, Program Leader i Hafslund Nett Les hele saken om Hafslund

Oracle tjenester

Integrer dine lokale systemer med de nye skyløsningene Software as a Service (SaaS).

Les mer

Ved hjelp av Oracle Analytical Cloud (OAC) og Oracles Autonome tjenester kan du nå flytte hele din Analyseløsning til skyen.

Les mer

Oracle Cloud databaser har fått stor oppmerksomhet rundt omkring i verden og er virkelig en innertier for veldig mange kunder, og har en fornuftig pris.

Les mer

Sysco hjelper deg å flytte, modernisere og drifte Oracle-løsningene dine i Oracle Cloud og koble dem sammen med Azure, så du får det beste fra begge verdener.

Les mer

Relaterte saker

Vi var på jakt etter en proaktiv partner, og det fant vi, sier Per Braadland, Programleader i Hafslund Nett.

Les mer