Hopp til innholdet

Oracle database og in­fra­struk­tur

Data er den nye oljen, og blir mer og mer viktig. Det er viktig at disse dataene blir lagret på en sikker og fornuftig måte, og kan hentes frem enkelt og raskt etter behov. Det er dermed ikke sagt at man skulle trenge å bruke så mye tid på å holde disse «lagringsteknologiene» og infrastrukturen bak, oppe og kjøre.

Photo of Out of Focus IT Technician Turning on Data Server.

Elementer som reduserer opptid kan være periodisk vedlikehold, menneskelige feil, oppgraderinger, sikkerhet, etc.

Oracle har virkelige satset på sine Cloud løsninger de siste par årene, og er nå en leverandør man absolutt bør vurdere for sine skytjenester. En av de siste nyhetene Oracle har lansert er selvdrevne databaser, hvor du som kunde ikke behøver å gjøre noe annet enn å laste inn data. I bakgrunnen vil det være full sikkerhet, selv-tuning og selv-retting. Det finnes en løsning både for datavarehusdata og OLTP data. Oracle Autonomous Datawarehouse Database og Oracle Autonomous Transactional database. Disse databasene har fått stor oppmerksomhet rundt omkring i verden og er virkelig en innertier for veldig mange kunder, og har også en fornuftig pris.

Oracle leverer også ett sett av andre IaaS og PaaS tjenester, hvor både Applikasjoner og databaser enkelt kan flyttes til skyen. Eller kanskje man ønsker testmiljøer, backup eller disaster/recovery løsning i skyen til å begynne med?

Et av de viktigste elementene med sky er å kunne «feile-raskt». Det vil si at man kan enkelt kan teste ut teknologi, som kan gi dere som kunde mer forretningsverdi. Uten å måtte investere mange penger og tid på infrastruktur og lisenser, så kan man enkelt spinne opp de tjenestene som skal til for å teste dine ideer.

SYSCO er en av Oracle sine viktigste og mest sertifiserte partnere i Skandinavia, hvor vi har mange høyt sertifiserte og kompetente konsulenter som er klare for å hjelpe nettopp dere på en skyreise. Vi har flere referansekunder, hvor vi har bistått kunder med «lift and shift» av både applikasjoner og databaser, men også vært rådgivere for å lage gode business caser for kunder som ønsker dette. I disse dager jobber vi med flere migreringer av BI og datavarehusløsninger til Oracle Analytics Cloud og Oracle Autonomous Datawarehouse cloud.

Oracle Cloud tjenester for database og infrastruktur som SYSCO satser på er:

 • Oracle Autonomous Databaser
 • Oracle Database provisjonert i virtuelle maskiner eller dedikerte servere
 • Oracle virtuelle maskiner som kan kjøre både Linux og Windows

SYSCO kan bistå på følgende:

 • Estimere kostnader Cloud tjenester. Lage business verdi.
 • Konfigurasjon av Cloud-komponentene: Iaas, Paas (DBaaS) og Autonome tjenester
 • Arkitektur
 • Finne de riktige Cloud tjenestene basert på behov og pris
 • Sikkerhet for Cloud-tjenester
 • PoC
 • Dokumentasjon
 • Prosjektstøtte
 • Opplæring

Ønsker du en uforpliktende prat runde disse løsningene?

Ta kontakt med oss >

Les mer

Det svenske retail-konsernet NilsonGroup ville kvitte seg med gamle IT-løsninger og samtidig senke kostnadene knyttet til IT-drift. Oracle Cloud ble løsningen.

Les mer

I 10 år har Oracle kåret SYSCO til Oracle Partner of the year. Med over 350 Oracle-sertifiseringer er vi Nordens største kompetansehus på Oracle-teknologi.

Les mer

Raskere, sikrere og rimeligere. Det er effekten etter at Helse Nord flyttet DIPS til Oracle Cloud OCI. Oracle-spesialister fra SYSCO ledet prosjektet.

Les mer
Tilbake til toppen