Hopp til innholdet

SYSCO-kvinne kåret til en av Norges 50 fremste!

SYSCO-kvinne kåret til en av Norges 50 fremste!

I dag ble Norges 50 fremste Tech kvinner kåret​. Vår sjefskonsulent Ann-Sofie Vikstrøm Often er kåret til en disse fremragende kvinnene.

I SYSCO har vi stort fokus på mangfold generelt, og på å øke kvinneandelen. Derfor digger vi denne kåringen som er i regi av Abelia og ODA-Nettverk. Vi er svært stolte av at en av våre kollegaer er blitt kåret til en av Norges fremste IT-kvinner. Ann-Sofie Vikstrøm Often er en kunnskapsrik dame, med mange jern i ilden og bred erfaring.

Ann-Sofie har jobbet innen Tech i hele sin karriere, som hun sier har vært litt styrt av tilfeldigheter, men også av hennes bevisste valg om å holde seg innenfor teknologisporet. Integrasjonsarkitektur er et interessefelt hun tidlig ble interessert i, men har også spesialisert seg innenfor diverse Oracle-teknologier.  I tillegg er hun aktiv i ulike nettverk både som styremedlem og som deltaker, noe hun mener er viktig for å hele tiden kunne bygge kompetanse, og ikke minst nettverk. Ja, og så er hun redaktør i OraWorld.org – et Online magasin for EMEA Oracle User Groups. Nylig ble hun også valgt til leder samme sted.

– Det er en ære å bli nominert og ikke minst å bli kåret! Jeg føler meg veldig heldig. Jeg har det gøy hver dag på jobb i en fantastisk bransje. Gjennom mine år som utvikler har jeg jobbet stort sett sammen med menn. Selv om jeg aldri har følt meg ensom opplever jeg økt fokus på mangfold som veldig positivt. For å lage de beste løsningene trenger vi et miljø som gjenspeiler kundens situasjon, både når det gjelder kjønn, alder, legning og etnisitet. Ann-Sofie Vikstrøm Often, sjefskonsulent/utvikler i SYSCO.

– For meg personlig betyr bemerkelsen at jeg får bekreftelse på at det nytter å stå på for det man tror på. Mitt hjertebarn er teknologi, og jeg har fulgt utviklingen tett, både som arrangør og deltaker på diverse events og gjennom alle de ulike prosjektene jeg har vært en del av. Mitt motto har alltid vært “Driven by the fear of being average”. Ann-Sofie Vikstrøm Often, sjefskonsulent/utvikler i SYSCO.

– Så kult og velfortjent. Gratulerer til Ann-Sofie, en av Norges fremste Tech kvinner! Dette er en viktig kåring, Norge trenger flere kvinner innen Tech. SYSCO heier på både Ann-Sofie og alle de andre superdyktige Tech-kvinnene der ute. Dagfinn Ringås, CEO i SYSCO.

Se hva Budstikka skriver om saken >

Les mer

Vårt største og viktigste initiativ er et samarbeid vi har startet med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett.

Les mer

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med.

Les mer

Vil du jobbe i et selskap som er rå på teknologi? Vi ser etter flere problemløsere som vil være med å bygge et sagnomsust tech-selskap i Skandinavia.

Les mer
Tilbake til toppen