Hopp til innholdet

Bærekraft

Bærekraft

Miljø er en av våre hjertesaker. Vi ønsker å bruke digitalisering til å skape mer miljøvennlige løsninger både hos oss selv og hos kundene våre, og vurderer hele tiden hvordan vi kan redusere vårt eget avtrykk.  

SYSCOs misjon er å skape digitale suksesshistorier i meningsfylte og bærekraftige bransjer. Nettopp derfor har vi spesialisert oss mot energibransjen, og vi har satt oss konkrete mål om å knytte våre kundeprosjekter opp mot FNs bærekraftsmål.  

I SYSCO bruker vi digitale møteplasser for å redusere antall flyreiser. Vi etterstreber et energieffektivt datasenter, og kjøper ren energi med opprinnelsesgaranti fra Blåkraft. Det betyr at strømmen som blir brukt hos oss, resulterer i produksjon av tilsvarende mye fornybar energi. Strømmen blir produsert i Blådalsvassdraget ved Folgefonna. Her produserer Sunnhordland Kraftlag (SKL) ren, bærekraftig og fornybar kraft. 

Les mer

Vårt største og viktigste initiativ er et samarbeid vi har startet med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett.

Les mer

Mangfold

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med.

Les mer
Tilbake til toppen