Hopp til innholdet

Sosialt ansvar

Sosialt ansvar

Vårt største og viktigste initiativ er et samarbeid vi har startet med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett. SYSCO er et teknologiselskap, og ved hjelp av gode hoder og ny teknologi, bidrar vi til å lage smarte løsninger for å forebygge nettovergrep. SYSCO har i samarbeid med KRIPOS satt ned en gruppe frivillige for å finne hvordan vi kan minimere dette store problemet – med tverrfagligkompetanse og nye teknologiske løsninger.

Vi inviterer også andre tech-selskaper til å bli med på “Dugnad til barnas beste” for trygge barn på nett.

Vi inviterer andre Tech-selskaper med på dugnaden! Ta kontakt med oss dersom du vil bidra.


Vi har også fått til en rekke andre viktige ting med SYSCO Fundation:

  • Vi var med å bygge en skole i Tauripampa, en fjellandsby utenfor Lima i Peru. 
  • Vi har gitt økonomisk støtte til pikeskolen Christiania i Lima. Pengene gikk til bøker, sportsutstyr og mat.
  • Vi har kjøpt inn datautstyr til Kirkens Bymisjon, som brukes av dem som ellers ikke har tilgang til internett for nyheter, sosiale medier og e-post. 
  • Vi har bidratt med ekstra god julemat i lokale varmestuer i regi av enten Kirkens Bymisjon eller Frelsesarmeen.
  • Vi har gitt bidrag til treningsdrakter til et basketlag i Bergen, med jenter som var tilknyttet en institusjon. 
  • Vi har gitt reisebidrag til «Venner av Sæbø», en venneforening tilknyttet Sæbø Gård på Stord, som gir tilbud om aktivitet og arbeid til personer med en utviklingshemming.
  • Vi har stilt finansiell garanti for den amerikanske veldedighetsorganisasjon «Make a wish» slik at de kunne komme igang i Norge. De jobber med å oppfylle det siste store ønske til barn med livstruende sykdommer. 
  • Vi ga bort julegaven til de ansatte til Fattighuset i Oslo og Møteplassen Karmøy i 2018.


I tillegg har vi gitt bidrag til TV-aksjonen, og økonomisk støtte til flere idrettslag og foreninger på de åtte stedene i Norge, Sverige og Danmark der SYSCO har kontorer. 

Les mer

Mangfold

Vi har som mål i SYSCO å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med.

Les mer

Bærekraft

Miljø er en av våre hjertesaker. Vi ønsker å bruke digitalisering til å skape mer miljøvennlige løsninger både hos oss selv og hos kundene våre.

Les mer
Tilbake til toppen