Hopp til innholdet

Vi tar ​sosialt ansvar

Vi tar ​sosialt ansvar

Vårt mål i SYSCO er å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med. Derfor fokuserer vi sterkt på meningsfylt arbeid og mangfold.

Meningsfylt arbeid​: Vi ønsker at våre ansatte skal ha meningsfylt arbeid – og vi skal minst ha en «gåsehud-hjertesak» hvert år der vi jobber frivillig for likhet, fred og rettferdighet. Siden 2019 har vi hatt et samarbeid med KRIPOS for å forebygge nettovergrep mot barn​.

Mangfold​: SYSCO er et mangfoldig selskap med mange nasjonaliteter og ulike folk. Fremover skal vi skal signifikant øke andelen av kvinner i selskapet og redusere snittalderen på våre nyansatte. 

SYSCO vant pris for mangfold og likestilling, les mer her >

SYSCOs sosiale ansvar

​Vårt største og viktigste initiativ i år er vårt samarbeid med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett. SYSCO er et teknologiselskap, og ved hjelp av gode hoder og ny teknologi, bidrar vi til å lage smarte løsninger for å forebygge nettovergrep.

SYSCO har i samarbeid med KRIPOS satt ned en gruppe frivillige for å finne hvordan vi kan minimere dette store problemet – med tverrfagligkompetanse og nye teknologiske løsninger. Vi har også invitert – og fått med oss andre teknologiselskaper på det vi kaller “Dugnad til barnas beste”. Vi inviterer andre Tech-selskaper med på dugnaden! Ta kontakt med oss dersom du vil bidra.

Vårt mål i SYSCO er å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med. Det får vi aldri til uten mangfold – både i kjønn, alder, etnisitet, bakgrunn og kompetanse. Likt lønn for likt arbeid og lik erfaring, samt like muligheter uavhengig av etnisitet, legning, livssyn og funksjonsevne er viktig for oss.

I SYSCO har vi allerede ansatte fra over 20 forskjellige land, og vi har en uttalt målsetning om å øke kvinneandelen til 40 prosent innen 2025. Det målet deler vi med ODA-nettverk, Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech. SYSCO er ODA Platinum partner. ​

SYSCO ble i 2021 kåret til det beste mellomstore, norske selskapet i forhold til likestilling og mangfold. Hun Spanderer har utviklet Equality Check– en plattform for offentlige, anonyme anmeldelser om opplevd likestilling og mangfold i arbeidslivet. En slags TripAdvisor for likestilling og mangfold.

I dagens transparente verden leser vi anmeldelser om restauranter og hoteller, men ikke om arbeidsplassen vår – som jo er et av de viktigste valgene vi tar. Se hvordan våre ansatte har rangert oss innenfor likestilling og mangfold >

Hvert år kårer Equality Check de norske bedriftene som er flinkest på likestilling og mangfold. Kåringene er basert på anonyme vurderinger fra egne ansatte på den åpne plattformen Equality Check har utviklet. SYSCO vant pris for mangfold og likestilling, les mer her >

Er det å utdanne menn den beste måten å bekjempe unconscious bias? Les hva vår CEO Dagfinn Ringås har å si om saken i Intervju med Equality Check her >Vår CEO Dagfinn Ringås vant prisen ODA Awards Man under ODA Awards 2021. For å oppnå ODAs mål om 40 prosent kvinner i teknologibransjen, er det nødvendig at menn og kvinner samarbeider på tvers av alder, bakgrunn og kompetanse. For å bidra til dette målet, blir ODA Awards gitt som en anerkjennelse for det målrettede arbeidet som er utført av organisasjoner og enkeltpersoner for å øke mangfoldet i teknologiindustrien.

Alle vinnerne har det til felles at de er gode ambassadører for verdiene til ODA: Inspirasjon, mot, empowerment og lidenskap.


Vår CEO Dagfinn Ringås med den flotte prisen han vant under ODA Awards Man 2021

Les hva Budstikka skrev om Dagfinn sine tanker om mangfold, og om å vinne ODA Awards Man 2021>

Girl Tech Fest i Mexico. Kampen for flere kvinner i tech handler ikke bare om Skandinavia. Vi i SYSCO ønsker å bidra til å øke mangfoldet i bransjen også utenfor Norge. Derfor har vi valgt å støtte Girl Tech Fest i Mexico. I Norge er Girl Tech Fest en stor suksess, og vi vil gjerne bidra til å gi jenter i Mexico de samme mulighetene. Ja, Mexico er langt unna Norge – men tech er grenseløst og like aktuelt overalt. 

Les mer

I SYSCO har vi stort fokus på mangfold generelt, og på å øke kvinneandelen. Derfor digger vi denne kåringen som er i regi av Abelia og Oda-Nettverk.

Les mer

Er du ung og nyutdannet? Leter du etter et sted å starte din karriere? Da kan kanskje SYSCO være et sted for deg!

Les mer

SYSCO er Platinum partner med ODA – Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech.

Les mer
Tilbake til toppen