Hopp til innholdet

Vi tar ​sosialt ansvar

Vi tar ​sosialt ansvar

Vårt mål i SYSCO er å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med. Derfor fokuserer vi sterkt på meningsfylt arbeid og mangfold.

Meningsfylt arbeid​: Vi ønsker at våre ansatte skal ha meningsfylt arbeid – og vi skal minst ha en «gåsehud-hjertesak» hvert år der vi jobber frivillig for likhet, fred og rettferdighet. Siden 2019 har vi hatt et samarbeid med KRIPOS for å forebygge nettovergrep mot barn​.

Mangfold​: SYSCO er et mangfoldig selskap med mange nasjonaliteter og ulike folk. Fremover skal vi skal signifikant øke andelen av kvinner i selskapet og redusere snittalderen på våre nyansatte. 

SYSCOs sosiale ansvar

​Vårt største og viktigste initiativ i år er vårt samarbeid med Kripos for å forebygge overgrep mot barn og unge på nett. SYSCO er et teknologiselskap, og ved hjelp av gode hoder og ny teknologi, bidrar vi til å lage smarte løsninger for å forebygge nettovergrep. SYSCO har i samarbeid med KRIPOS satt ned en gruppe frivillige for å finne hvordan vi kan minimere dette store problemet – med tverrfagligkompetanse og nye teknologiske løsninger. Vi har også invitert – og fått med oss andre teknologiselskaper på det vi kaller “Dugnad til barnas beste”. Vi inviterer andre Tech-selskaper med på dugnaden! Ta kontakt med oss dersom du vil bidra.

Vårt mål i SYSCO er å bygge et sagnomsust selskap som våre ansatte digger å jobbe for, og som kundene våre elsker å jobbe med. Det får vi aldri til uten mangfold – både i kjønn, alder, etnisitet, bakgrunn og kompetanse. Likt lønn for likt arbeid og lik erfaring, samt like muligheter uavhengig av etnisitet, legning, livssyn og funksjonsevne er viktig for oss. I SYSCO har vi allerede ansatte fra over 20 forskjellige land, og vi har en uttalt målsetning om å øke kvinneandelen til 40 prosent innen 2025. Det målet deler vi med ODA-nettverk, Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech. SYSCO er ODA Platinum partner. ​

SYSCO ble rangert blant de 10 beste selskapene i Norge. Hun Spanderer har utviklet Equality Check– en plattform for offentlige, anonyme anmeldelser om opplevd likestilling og mangfold i arbeidslivet. En slags TripAdvisor for likestilling og mangfold. I dagens transparente verden leser vi anmeldelser om restauranter og hoteller, men ikke om arbeidsplassen vår- som jo er et av de viktigste valgene vi tar. Se hvordan våre ansatte har rangert oss innenfor likestilling og mangfold her >

Er det å utdanne menn den beste måten å bekjempe unconscious bias? Les hva vår CEO Dagfinn Ringås har å si om saken i Intervju med Equality Check her >

Girl Tech Fest i Mexico. Kampen for flere kvinner i tech handler ikke bare om Skandinavia. Vi i SYSCO ønsker å bidra til å øke mangfoldet i bransjen også utenfor Norge. Derfor har vi valgt å støtte Girl Tech Fest i Mexico. I Norge er Girl Tech Fest en stor suksess, og vi vil gjerne bidra til å gi jenter i Mexico de samme mulighetene. Ja, Mexico er langt unna Norge – men tech er grenseløst og like aktuelt overalt. 

Les mer

I SYSCO har vi stort fokus på mangfold generelt, og på å øke kvinneandelen. Derfor digger vi denne kåringen som er i regi av Abelia og Oda-Nettverk.

Les mer

Er du ung og nyutdannet? Leter du etter et sted å starte din karriere? Da kan kanskje SYSCO være et sted for deg!

Les mer

SYSCO er Platinum partner med ODA – Nordens ledende nettverk for kvinner i Tech.

Les mer
Tilbake til toppen